Framtiden smyger runt hörnet

Jag sitter här och funderar litegranna över framtiden, ska börja söka jobb. Färdigställa alla uppgifter i skolan och tänka lite på hur allt ska bli sen. Jag är lite nervös över hur framtiden kommer att se ut, kommer jag att jobba med det jag vill göra, eller kommer jag att sluta som dagisfröken i Partille. Jag har ärligt talat ingen aning om vad framtiden har planerat för mig.
Om jag fick välja min framtid så skulle jag vilja jobba med det nya som jag lär mig just nu...rörlig grafik. Jag är så frustrerad över att vi inte fick läsa det förrens nu i trean, hade jag fått "smaka" på detta tidigare så hade jag hittat min plats inom grafisk form mycket tidigare. Det är någonting speciellt med att formge när det är rörligt.
Sen så om jag fick välja en plats att jobba med det jag vill så måste jag nog säga nånstans i södra Sverige. Helst inte långt ifrån där Mia kommer att hålla hus i sommar. Men om man ska vara ärlig med sig själv så måste jag inse att jag får ta de jobb som ges till mig.

För övrigt så måste jag lägga upp en sak som alla måste se. Och om ni inte känner en tår påväg ut när ni lyssnar så är ni hårdare än mig :P

RSS 2.0