Nedräkning

Nu är lägenheten i Malmö uppsagd och flytten står för dörren tillsammans med julen och nyår. Jag ser fram emot flytten men samtidigt så känns hela grejen med att flytta jobbig. Jag har startat mitt liv här, men jag tror inte att jag tänkte riktigt på att det skulle ta slut också. Kanske ett nybörjarfel när man börjat jobba någonstans och flyttat. Tro inte att jag inte ser fram emot att flytta, det gör jag verkligen, men jag kommer också att sakna att gå til jobbet varje dag och jobba med mina underbara elever. Jag får inte bara se deras otroliga utveckling, jag ser också hur jag utvecklas själv med hjälp av dem. Tiden som lärare har lärt mig mer än bara hur man ska skriva ett prov eller föra närvaro, den har gjort mig mer vuxen, lärt mig ansvar och vikten av ömsesidig respekt. Eleverna är inte de enda som fått mig att växa, mina kollegor som trott på mig och inte minst min chef som till synes utan tvekan litat på att jag kommer klara uppgiften han givit mig. Underbart. Men mest av allt vill jag tacka Karin som fått mig att verkligen utvecklas, hon har lyssnat på mig, agerat bollplank och verkligen sagt vad hon tycker om mina konstiga tankar. Det blir inte bara ett nytt år, det blir ett nytt liv....och jag välkomnar det. JAG ÄLSKAR MITT LIV

Ont i magen och hosta

Hemma från jobbet, känns ju sådär... Känns inte alls bra, har massa saker att göra, gör iofs en hel del hemifrån nu också. Läser lite uppsatser och rättar. Ligger även här i sängen och letar jobb. Det känns som att jag borde få ett snart så som jag söker. Inte lätt dock. Vad händer annars då? Bebismagen växer och jag längtar mer och mer efter dagen då bebis kommer till världen. Jag vill sätta mina planer om att bli världens bästa farsa i rullning. Julen är ju snart här också? Galet vad fort tiden går, har snart jobbat färdigt som lärare och jag vill inte sluta. Trivs så underbart bra där. Det var dagens blogg, nu åter till att titta på förlossningskliniken och få lite dåligt samvete över att jag inte kan föda barn utan att det är Karin som måste göra det.

Mobilblogg

Ja nu bloggar jag från mobilen och der går förvånansvärt lätt. Behöver inte sitta och knappa febrilt med T9 och invänta att pengarna rullar iväg. Nu är der WLAN som gäller. Viva la HTC Hero!

"Lov"

Har nu haft lov en sväng, blev inte så mkt lov, har gått an som en tok för det mesta, men lite slappa har jag nog hunnit med.

Helgen som var nu var riktigt bra, såg lägenheten som vi ska flytta till för första gången. Jag ser verkligen fram emot att få flytta in allt där och kreativiteten har sprudlat över vad som ska upp på väggarna. Alltså tavlor, jag har börjat måla...mycket!

Kanske inte i den mening som folk tror med pensel och på en duk, utan digitalt. Och jo det är visst att måla. Är det mindre konstnärligt än att måla "analogt"? Ja eller nej? varför?

Lägenheten kommer iaf bli kickass, jag ser verkligen framför mig många kvällar med grill och trevligt sällskap. Men inte bara detta utan jag ser även hur vi lagar middag tillsammans! Ja tillsammans, vi kommer att ha ett kök där vi båda får plats, inte en glorifierad garderob med spis och kylskåp utan ett KÖK! :D

Jag vill sitta i vår jättesoffa och mysa, och med vi menar jag mig själv, Karin och Bebis!!! :D Jag längtar!

För övrigt så tycker jag att någon fet byrå i Stockholmsområdet hittar min hemsida och tänker i stil med Disneys tjuren Ferdinand "Honom ska vi haa!"

RSS 2.0