Mitt på dagenblogg

Nu blire en ett inlägg lite tidigare på dagen.
Fest ikväll så jag litar inte riktigt på att det kommer bli någonting vettigt.

Vad har då hänt idag?
Vaknade rätt sent och med sömndruckna ögon skulle det bäras av ner mot staden, stannade till vid kårhuset för att kolla in de nya nollorna. Deras sista och troligtvis roligaste dag skulle fyllas av en poängjakt nere på stan. Några av sakerna dom skulle göra var att anordna ett arobicspass på stan med pitebor, bada i en fontän på stan och springa runt och skrika jag är en nolla. Kul att titta på andra som förlöjligar sig ibland, hann förbi en sväng på systemet också, blev åtta stycken smålandsöl som ska förgylla kvällen.

Vad är planerna för kvällen?
Jag ska städa lite nu snart och ta en låång och skön dusch, sen blire att käka lite pyttipanna och invänta folket som ska komma på förfest. Temat för kvällens förfest kommer bli fotboll, vare sig jag vill eller inte. Alis älskade Milan spelar supercupfinal och han kan inte se den hemma hos sig. Då är man en kompis och ställer upp. Det blir fotboll utan ljud, skön musik och trevligt folk.
Sen efter förfesten är slut så ska jag dra vidare mot Kårhuset där Kickoff-festen
 äger rum. Ska bli kul att se vad årets nya studenter har att komma med.

Dagens citat "Say hello to my little friend" - Antonio "Tony" Montana

Ännu en välfylld dag

Bloggandet är inne på sin andra dag och livet ger fortfarande intressanta händelser.

Vaknade vid 11.30 imorse av min kusin som ringde och frågade hur läget var. Kaffepannan var igång innan samtalet var slut, kaffe är livets dryck säger jag bara. Är öl dödens dryck då?
Spenderade förmiddagen genom att titta på lite serier och dricka kaffe, solen sken en sväng också. Då tog jag tillfället i akt att sitta på balkongen och läsa ut min bok med en kopp kaffe i näven. Efter det så dök Ali förbi för att kolla på lite wrestling och LA ink. fan va sugen man blir på att tatuera sig igen.

Dagen fortsatte med lite fifaspelande än en gång, iaf tills Lars knackade på balkongen, efter lite slösnack så gick vi iväg för att tvätta hans bil. Hjälpte till med att skrubba motorrummet litegranna men utöver det stog jag bara vid sidan av och lekte eye-candy. Sen vare dags för championsleaguelottningen. Arsenal hamnade tillsammans med Steaua Bukarest, Slavia Prag.och antingen Sevilla eller AEK Aten.

Samtigt som lottningen visades på tv så lagade Larsa lite käk till oss, det blev en god pasta carbonara. Med en mätt mage och med vetskapen om att Arsenal troligtvis klarar sig vidare från gruppspelet i Champions League så drog jag och Ali iväg för att spela lite fotboll tillsammans m ed phösarna och nollorna. Med många schyssta benparader räddade jag phösarna från total förudmjukelse.

Resan hem från fotbollsplanen fick mig att inse att en cykel som är låst på högsta växeln inte är kul att använda i uppförsbackar.

Dagens citat "Im getting to old for this shit" - John McClane

Höll nästan på att glömma en lite halvjobbig sak som hände idag. Jag skulle skriva ut lite schyssta skyltar och slänga upp på typ toan och kylen, och skriva ut en grej till en polare. Skivaren varnar för att den gula färgen är slut, jag tänkte "Men det är lugnt för jag ska inte använda gult, ska bara köra svartvitt." Ne men då äre så att skrivaren inte fungerar om en av patronerna är slut, Jävla utsugare din företag Hp är....illa

Dags att blogga igen?

Jag ska i vart fall göra ett tappert försök, jag kan inte lova någonting.

Vad har då denna första dag av bloggande innehållit (säger man innehållit?)

Jo, dagen började med trumpetande, jag hörde en revelj och i mitt yrvakna tillstånd trodde jag att jag drömde att jag var med i den gamla filmen Repmånad.
...nej nej så kul ska vi inte ha, det var på så vis att det är nollning för de nya studenterna på min skola och de skulle ha uppställning vid kvartersgården här på Ankars som studentområdet heter.
Trumpetaren var dock inte det värsta, efter honom kom en idiot med megafon...illa.
Är verkligen förlöjligandet av nya studenter ett måste?
Två veckor av festande med de nya klasskompisarna är kanske inte det bästa sättet att lära känna varandra...men det funkar.

Efter att ilskan och viljan att stoppa upp trumpeten och megafonen i valfri kroppsöppning på de skyldiga hade lagt sig så drack jag lite väl mycket kaffe på för kort tid,vilket gjorde mig löjligt rastlös, men en pratstund med min blivande munspelslärare och en promenad upp till skolan så gick det värsta över.

När jag kommit hem från promenaden blev det att kolla på lite America´s got talent och spela lite fifa.

När fifaspelandet blev tråkigt så gav jag mig på uppgiften att hitta på ngt att äta, det slutade med köttbullar lök, krossade tomater, lite lull lull och pasta. Gott som fan att käka när man kollar på lite Eureka ( om ni inte sett den serien så är det en stark rekomendation.

Efter maten och Eureka blev det återigen lite fifaspelande, ja jag vet att jag är en tv-spelsnörd...
Sen vid niosnåret dök Ali förbi och kurerade sin bakfylla med lite te och underbart spel av Arsenal.

Japp det var fotboll på Tv ikväll, och inte vilken fotboll som helst, det var Arsenal, världens bästa lag.
3-0 mot Sparta Prag var ett helt okej resultat, med ett tidigt mål av Rosicky så började matchen bra.
Men de närmaste 70minuterna var ganska tråkiga, efter Adebayor och Fabregas kom in på plan med 20min kvar så ökade tempot dock en aning, Denilson kom också in lite senare. Med tio minuter kvar av matchen så började målskyttet igen. Först Fabregas med ett snyggt skott sen så fick den lille brassekroaten göra sitt första mål i Arsenaltröjan, good for him.

Ahja, nu blire nog lite tv sen sova för att vakna ännu en morgon i det kyliga norrlänska klimatet.

Långt inlägg denna gång, förvänta er inte det igen...eller?

RSS 2.0