Söker jobb...igen

Ja jag söker jobb, nej jag har inte blivit av med mitt jobb, jag har bara insett att jag borde försöka hitta ett nytt då mitt vikariat tar slut efter nyår. Och jobbet ska helst vara i stockholmstrakten, eller ja, det måste vara det då jag, Karin och blivande bebis kommer spendera vårat liv där. Så alla min vänner in the buisness, släng ut lika krokar åt mig är ni snälla.

Åter till den där nöjeskrönikören i City...har kollat hennes namn btw, hon heter Tara Moshizi. I alla fall, hon skrev idag en krönika om att hon hade varit på Chippendales, what the hell? Det är okej för henne att kolla in inoljade män för skojs skull. Jag kan garantera att hade det varit en manlig nöjeskrönikör som kollat in en stripshow så hade det inte varit lika okej. Jag menar VAFAN?

Skärpning du såkallade jämnställdhetskämpe, lika ska vara lika....

Att blogga så sällan som jag gör

Det känns faktist lite illa, jag har en hel del åsikter men av någon dum anledning så säger jag dom inte här på bloggen. Ofta när jag kommer på att jag ska blogga så kommer jag fram till att jag glömt bort vad det var jag skulle blogga om.

Eller vad det var som jag var förbannad på. För oftast då jag ska blogga så handlar det om att jag är förbannad på någonting. Helst när någon idiot sagt något dumt....tex ANNA ANKA. Det enda  jag har sett av henne är en kort intervju på Skavlan. Det räcker, jag har aldrig träffat henne så jag kan inte vara 100% säker men hon ger inte skenet av sig att vara den skarpaste kniven i lådan.

I alla fall det är inte bara Anna "Smörkniven" Anka som jag blir förbannad på, den lokala nöjeskrönikören i City lever i en magisk bubbla där en av hennes manliga vänners åsikter plötsligt blir alla med snopps åsikt. Jag blir så förbannad så jag blir arg, eller nej det blir jag inte. Jag blir mer förundrad, varför ska en kuk eller en fitta bestämma rollen i samhället. Det tycker i alla fall Anna Anka att fallet är.

Människan lever även hon i en bubbla, en amerikansk helyllebubbla med polotröjor, loafers, en nanny och hembitträde. Det faktum att hennes åsikter trampar så illa på våra svenska jämnställdhetstår tror jag beror mycket på att hon ska vara svensk, men hon är inte det, hon är en amerikansk republikan, Vi har i Sverige jobbat hårt och länge för en jämnställdhet här, att vi svenska män ska vara mesar bara för att man byter blöja är löjligt, vafan är mesigt med att röra  runt i skit med bara händerna?

Jag tycker i alla fall att Smörkniven kan hålla sig kvar där borta i Lala-landet USA som fortfarande lever på 1800-talet när det kommer till att alla behandlas lika. Jag är stolt över att vara en jämnställd man,  jag gör allt jag kan för att bli mer jämnställd och vill att alla ska behandlas lika...Alla! (I skrivande stund inser jag att min gravida sambo diskar för andra gången idag) Även solen har sina fläckar.

Vill skriva mycket mer, men det kommer ut mer som en grå massa då jag ska formulera det.



För övrigt så ville inte bebisen visa vad som den hade mellan benen på ultraljudet, men nu är vi säkra iaf, det är en människa!

Sen har vi haft min bror här i typ 1½ vecka, det var riktigt nice att få umgås med honom och se att han och Karin kommer så bra överens. Nu är han iaf i Norrland igen.

Skönt med helg!
Jobb imorn igen.

Helg

Hej världen, nu är det helg, eller ja det har varit det ett tag nu :P
Låg och funderade lite över hur mitt liv ser ut nu jämfört med för ett år sedan, för ett år sedan hade jag inte sett fram emot en lugn och fin helg utan att det händer någonting, jag hade hoppats på fest och galenskaper. Nu vill jag bara degamed Karin.

Nu glömde jag bort vad mer det var jag skulle skriva...eller vänta, min bror kommer hit nästa vecka...på måndag :D vilket känns underbart. Ska bli gött att träffa honom igen, har inte sett honom sen vi  var upp på vår roadtrip för ett par månader sedan.

Lider lite med Karin också som jobbar natt nu, jag har äntligen lärt mig att uppskatta helg och så jobbar Karin :S trist.

En dag som denna

Vad tänker jag en dag som denna kanske ni undrar, jag undrar i alla fall, det har hänt mycket senaste året. Sjukt mycket, skönt att veta att jag har utvecklats till vad jag tycker är en bättre man. Det känns extra skönt att veta det då jag ska bli pappa. Tror inte att ja för ett år sedan hade kunnat hantera den vetskapen, eller den uppgiften.
Jag har utvecklats till någonting bättre, någonting mognare.

Jag har flyttat, blivit sambo, börjat jobba heltid osv osv, snart så blir jag pappa också :D
Flytten var nog bland det bästa jag någonsin har gjort, både yrkesmässigt och personligt. Efter en månad i Malmö hade jag jobb, och efter lika lång tid ungefär så var det klart att jag och Karin skulle bli föräldrar.
Att jobba heltid är en helt ny upplevelse för mig, men jag trivs, jag trivs riktigt bra. Att vara lärare är sjukt givande och jag skulle kunna tänka mig att göra det till min "karriär" ett par år framöver. Det gäller bara att hitta ett sånt jobb i Stockholmsområdet också. Eller vilket jobb som helst rättare sagt, jag ska trots allt bli pappa.

Idag har börjat underbart, vaknade av kramar, sen sprang jag iväg till hemköp och handlade frukost, mysfrukost sådär på en lördag är underbart.

Jag älskar min Karin och vårt ofödda barn. Den 22a blire ultraljud och då får vi kanske veta om det blir snopp eller snippa.

RSS 2.0