Länge sen sist...och det har hänt lite saker

Få se nu det var fan....lite mer än två veckor sedan sist, sorry bloggläsare, jag vet att ni vill läsa om allt onödigt som händer i mitt liv. Ahja, nu har det hänt ngt spännande :D eller ja, två saker.

Ett!
Jag har ett jobb! eller ja ett företag för att vara mer exakt, jag och min gode vän Robert har startat www.Birchtown.org och vi jobbar just nu med vårt första uppdrag.Vi var borta på kundmöte ett par dagar innan helgen, träffade deras VD igår och nu jobbar jag för fullt med en redesign av en hemsida. Livin the dream!

Två!!
Jag ska flytta...till Malmö av alla ställen, för er som inte vet så har jag min kärlek i Malmö och känner att jag är redo att flytta in med henne, att börja resten av vårt liv tillsammans helt enkelt. Jag är kär och lite galen :P

Om man då tar de här två sakerna och tittar på dem objektivt och funderar över vad dom betyder, ettan, att starta företag och gå på lattemöte med en VD är fan ett bra kliv in mot min dröm. Tack Robert för att du hjälper mig med det här :D. Tvåan, att flytta ihop med någon, stort steg, verkligen, men det känns så jävla rätt, när jag har flyttat in med min älskade Karin så kommer jag må bra och därimed jobba bättre. Så jag tror att dessa två saker kommer på bara ett par månader förändra mitt liv. Det har redan gjort det...Jag är genuint lycklig :D

Mer om Umeå feministfestival

Min gode vän Robert har också bloggat om detta, kolla in det här.

Har även fått en del kommentarer på gamla inlägget här.

Vanilj

Jag är kär...om ni inte har missat det.

Karin får mig att må bra, att utvecklas, att se sidor av mig som jag aldrig sett förut.
Jag älskar henne och vill att hela världen ska få veta det. 

Men då kommer problemet, hur förklarar men känsla som kärlek, det närmsta jag kommer är att med en hand peka mot himlen och säga stjärnstopp som en femåring när jag förklarar hur mkt jag älskar henne. Känslor går inte att förklara tror jag, inte med ord, men jag gör ett försök.

Jag älskar Karin

Måndagsblogg

Tänkte att jag måste blogga lite, var typ en vecka sedan sist, men vad ska man då blogga om. Lite allmänna tankar bara kanske? Ja, jag kör på det.

Flytt söderut? Det ser så ut, jag har varit här nere en vecka och känner mig mer hemma än vad jag gör hemma i mitt rum i Vitoria(kollektivet) Detta känner jag trots att jag inte har en enda pryl här som är "min". Kanske handlar om att här har jag lite mer av ett privatliv, jag behöver inte agera storebror och gnälla över att det står disk i mitt rum eller vara orolig över att ngn annan har sex i min säng när jag inte är hemma. Båda dessa sakerna har hänt, disk inne på rummet är väl okej till en viss grad, men vafan?

När man inte ens kan vara säker på att få ha sin egen säng ifred då kan man börja undra om man verkligen ska bo där. Sen hela grejen med att inte ha en dörr och bo i vardagsrummet är inte längre lockande. Klart jag saknar att hänga med grabbarna i kollektivet och kommer trivas när jag är hemma. Men om tar i åtanke bristen på privatliv, önskan om att vara med Karin 24/7 och att jag är lite less på Umeå så ser det ut som att jag kommer att flytta söderut inom en snar framtid.

Planen just nu är att göra färdigt ett jobb med Robert uppe i Umeå och sen börja packa ner saker och skeppa neråt, sälja saker såsom den besudlade sängen och den gigantiska soffan.

Det här med spöken

Det är lite spännande, skulle åka och säga hej till Karin på jobbet nu inatt. När jag åkte så kom jag på att jag glömt att släcka en lampa, när jag kom hem igen så var den avstängd...tänkte äsch har lampan gått sönder...nej den gick igång då jag tryckte på strömbrytaren. Lite freaky det där.

Kan säkert bero på ngt helt annat, men jag tänkte det gav en ursäkt till att blogga om ngt iaf. Så spöken, vad äre för skit egentligen?

Jag har tänkt på det till och från lite då och då, finns dom är det på "riktigt"? Jag tror det, kan människor ha nära döden upplevelser och så knasiga upplevelser som lampor som stänger av sig, dörrar som öppnas, knasiga ljud som inte går att förklara. Jag har bara varit med om spöklika saker ett par gånger, saker som flyttat på sig då ingen varit hemma, konstiga ljud, känslan av att man inte är ensam och nu det här. Ahja, kanske är ngn stalker som brutit sig in i fortet som Karin kallar hem och rotat lite bara för att släcka lampan när denne går ut.

Kanske är ett energispararspöke som stängde av lampan, vem vet?

Vad tror ni det var?

RSS 2.0