Men för i helvete Aftonbladet

Ursprunget till mitt vredesmod:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6469349.ab

Vad är det för fel att tanten har en väska?
Låt henne ha det, vill ngn av hennes vänner betala 6000kronor för en väska så okej, det är inte som att Mona Sahlin har köpt toblerone för skattebetalarnas pengar....eller vänta nu....?
Hur som helst, att klaga på att en annan människa har någonting dyrt är så jävla svenska avundsjukan, inte gnäller jag för att någon som har jobbat hårt har dyra saker. Det är väl inte mer än rätt?
Sen sitter debattörer på aftonbladet och säger:

"Ingen missunnar Mona Sahlin en snygg väska. Men det är inte särskilt smart, kanske till och med dumt, att göra ökade klyftor till en huvudfråga och samtidigt bära en handväska från ett av världens lyxigaste varumärken."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6469796.ab


Ska inte politiker få åka nya Volvobilar eller flyga bara för att någon inte har råd med det. Det här är ett starkt exempel på att aftonbladet är en sjukt innehållslös blaska utan substans. Håll er till det ni är bra på, sport och skvallerpress. Låt de riktiga tidningarna ta hand om politiken.

Den senaste tiden.

Bokhyllor, vindsspringning och ett uttalat hat mot Maud Olofsson. Det är ungefär vad som har hänt sedan vi flyttade in, ja och det faktum att vi målat om sovrummet också.
Jag har kommit in här i lyan riktigt bra nu, känns som hemma helt enkelt. Har byggt ihop min första IKEA-möbel (stolt), det känns rätt bra, har inte gjort det förr, men nu har jag. Sprungit upp och ner på vinden har man gjort också, varför är flyttkartonger så svåra att bära när de är ihopvikta?
Maud Olofsson har av ngn anledning kommit upp som samtalsämne här flera gånger, att hon har behörighet till att vara politiker är makalöst, kvinnan borde inte få vara bingoutropare ens. Allt hon säger är blaj...vadan detta hat undrar ni, lyssna fem minuter på Maud så förstår ni.
Vad har hänt mer sen sist då? Grabbarna har varit här, med grabbarna menar jag Vitor och Niklas, gött att se dem en sväng :D Annars då? Jo jag ska jobba ett par dagar nu, jag ska få göra det jag velat göra de senaste tio åren. Jag kommer att ta betalat för att sitta och rita. Sen blire arbetsintervju nästa vecka.
Fyra veckor kvar till bebis (eller mindre)
Jag älskar mitt liv

Årskrönika

Året som gått har varit...händelserikt Jag har i korthet, blivit kär, blivit förälskad, flyttat till Malmö, blivit sambo, fått reda på att jag ska bli pappa, roadtrippat, jobbat, slutat jobba, flytta till Märsta. Det där är mitt senaste år i korthet. Ett omvälvande år som fått mig att växa som person, jag har lärt känna vem jag verkligen är och vad jag vill göra med mitt liv. Jag har flyttat 125mil från allt jag känner till en okänd värld där alla har talfel och det regnar uppåt. Skåne helt enkelt. Jag har blivit sambo med en underbar människa. Att vara sambo är en riktigt bra upplevelse, jag trivs, jag älskar det rent av. Jag har även prövat på att jobba heltid, som lärare, konstig upplevelse för en snubbe som aldrig tidigare haft ett heltidsjobb. Konstig men bra, den där känslan av att alltid ha någonting att gå till kändes underbart. Det bästa med jobbet var mina elever och mina kollegor. Tack för att ni fanns där för mig. Men den största händelsen under året måste vara att jag fått veta att jag ska bli farsa. Den här upplevelsen är väldigt galen, den går inte riktigt att förklara. Att lägga handen på Karins mage och känna barnet sparka får mig nästan att gråta och skratta av glädje. Jag ser verkligen fram emot det här. Jag vill bli en grym pappa. Idag är det ett år sedan jag träffade kärleken i mitt liv, från första gången jag såg dig så kände jag att livet inte skulle bli detsamma igen. Jag älskar dig Karin, du är min själsfrände. Tack för att du finns för mig. Nu börjar 2010 och det är inte början på ett nytt år. Den 23efeb, om 50dagar så kommer bebis och då kommer mitt liv att förändras för evigt. Hejsvejs alla people

RSS 2.0