Lite allmänna tankar bara

Frågan är nu vad som kommer hända för mig.
Antingen så hittar jag ett jobb eller så börjar jag läsa kurser här på universitetet efter nyår. Och kommer jag inte in på de kurser som jag har sökt så ska jag sättas i praktik utav soc. Hoppas självklart på ett riktigt jobb, men hellre pluggar jag än jobbar på ngt ställe jag inte kommer trivas på. Annars då? Ja vad ska man sä'ga jag sparar ut mitt skägg och dricker kaffe. Gör inte så mkt annat.

Tråkit liv man har som arbetslös hehe.

Skägget

Det börjar arta sig nu, ca två-tre veckor utan rakning börjar ge lite resultat.
Planen är att jag ska spara fram tills nyår. Måste hålla ut innan dess annars blire gröt en vecka :P

Enda anledningen till varför jag skulle kunna få raka skägget är att jag skulle få en arbetsintervju.

Piteå

Jag tror nog jag kan säga att det kapitlet är slut nu. Jag saknar alla vänner och tiden jag hade där. Men nu vet jag att det var då. Jag är inte samma Böte som när jag pluggade där. Och de flesta vännerna som jag hade där har flyttat. Jag kände mig lite som en outcast när jag gick runt på skolan och letade efter folk som jag kände. Men fan va kul det var att träffa alla som man inte hade sett på över ett halvår. Tack för en skön helg. Men det var nog sista helgen i Piteå för min del.

Rymmer till Piteå

Ska upp på "Tennisveckan" en fest som står för allt jag hatar med bortskämda barn, just därför ska jag uppföra mig som dom för att se om det är ngt att ha. Vem vet, kanske jag kommer hem som en brat haha.

Ska bli riktigt kul att se allt folk uppe igen.

Planer för tatuering

Japp, det blir en fullsleeve ser det ut som, med rosor och eventellt ngn "El dia de los muertos"döskalle. Mycket färg kommer det iaf att bli. Jag har tidigare sagt att det inte blir ngn tatuering med färg....jag har ändrat mig :P Kommer bli spännande och se vad jag och danne slutligen knåpar ihop. Bild kommer så fort som skissen är klar.

Nytt ställe

Kanske man ska söka sig till en annan stad. Känns lite som att jag behöver byta omgivning lite. Jag behöver se ngt nytt, träffa nytt folk. se nya platser. Jag behöver uppdatera min inspiration känns det som, jag har fastnat i samma spår då det gäller mitt tecknande. Vill knata runt på museer som har mer att erbjuda än bildmuseet i Umeå, vill umgås lite med folk med samma intressen. Inget ont menat mot ni som jag umgås med nu, men jag vill utvecklas.

Klart att jag vill ha ett jobb också, det är prio ett, sen om det råkar var i en annan stad skadar ju inte.

Var bara en tanke jag hade, så om ngn vill erbjuda husrum en vecka eller så i en stad någonstans i vårt avlånga land...hör av er.

Böte over and out

Torsdag

Vafan redan torsdag :S Jaja så blire ibland, slocknade redan vid 16 igår och vaknade sex imorse, så blire när man har vakat. Vad har jag då fått gjort i veckan.....ingenting! Eller jag har sökt ett jobb och ritat en tatuering, men jag vet inte om den fått klartecken ännu.

Ahja åter till degandet, får se om jag åker iväg på en fika ikväll eller inte, kanske ska träffa Putte i helgen istället och snacka tatuering med honom då. Vi får se om han hoppar in på msn så jag kan snacka med honom. Han har ju tappat bort mobilen.

Peace out people

Obama

Han vann verkligen, fan va skönt för världen. Och när man ser beundran i hans motståndares ögon medans han ger sitt "förlorartal" så vet man att det är en stor man.

Men nu har han verkligen saker att göra, jag menar han säger att han ska stå för förändring i USA och därimed indirekt för förändring i världen och det är inga små saker han ska göra. Han har tre riktigt stora problem att ta tag i då han blir insvuren den 20e januari....Ekomin, Irak och Afghanistan. Men vid sidan av det har han även USAs image för resten av världen att ta hand om. och en inrikespolitik som har blivit åsidosatt sedan USA gick in i Irak.

Jag hoppas, jag verkligen hoppas att ingen galning mördar honom, men jag är verkligen rädd för det. Det finns så många galningar som vill förändra världen så att den passar sin egen tro om hur den ska se ut.

Det är dags för en förändring nu.....och jag tror Obama kan genomföra den förändringen.

Vilken helg

Fetfest och riktigt kul i fredas, alla från Vitoriagänget var där....ja alla utom Goran :P
Började med förfest här med Guitarhero och öl, sen drog vi vidare på fest på Haga, träffade massa roligt folk där.
Sen hamnade vi på Olles, fan va nice det var att gå ut. Synd bara att man hade Volvo outfit så man inte såg top notch ut :P
Ahja, lördagen då?
BAAAAAAAAAAAAAKIS räcker inte för att förklara hur jag mådde :P
Sen sov jag som en gris i 13timmar från 23 på lörda till 12 på sönda, kanske inte låter mkt men det är väl dubbelt vad jag brukar sova :P
Nu blire film hos Robert och imorn börjar jobbsökandet igen...suck

RSS 2.0