Sommar

Sommaren är verkligen här nu, har hittils gått igenom både t-shirtbränna och linnebränna. Har även hunnit med en så kallad stoplysebränna, för er som inte vet vad det är så är det när en person utan hår på huvudet bränner just huvudet. Ser säkert dökul ut för andra men det bränner rätt rejält när man har råkat ut för det.

Vad har då hänt på sistone, varit i Göteborg en sväng och hälsat på mamsen, det var riktigt trevligt att se Sveriges bak(fram)sida ett par dagar. jag och Karin roadtrippade med Märta (Karins bil). Ja just de, det har vi också gjort, plockat upp Märta i stockholm hos Karin föräldrar, de köpte en ny bil och tänkte, varför skulle inte Karin kunna ta denna. Skitbra idé tyckte Karin så nu har Karin/vi en bil, fett me nice eller hur? Ja, åter till Göteborg, efter ett par dagar hos morsan så kände vi att en natt på hotell skulle göra oss gott, precis vad det gjorde. Träffade massa gött folk i götet, bland annat polare från både Umeå och Piteå, vafan gör dom i Götet liksom?

Ja sen innan allt detta hände, eller ja, mellan Göteborg och Stockholm, Stockholm först. Ja då fyllde jag år, vaknade av presenter överröstes på mig, kände mig som tre barn på julafton, kickass. Sen går min älskade sambo och gör pannkakstårta, till och med ordet är underbart, känn på det för en stund....Paaannkaaakstååårrrta. Wunderschön (Nytyskt ord för sparkstjärt). Fick Galet många presenter, däribland  vad jag tror är Sveriges tyngsta klocka, väger in på ungefär tre vanliga armbandsurs startvikt (batterier ej inräknade) och ett par svinschyssta sneakers. God I love that woman, fan vad hon känner mig, kommer ihåg saker som att jag skulle viljat ha Ernst Billgrens bok "Vad är Konst?" (Rekommenderas för övrigt starkt, många viktiga livsåskådningsfrågor (långt ord parantes i paranteses) som man kan disskutera över en kopp kaffe i en park vilket var precuis vad vi gjorde i Göteborg, eller vänta....vi drack kaffe efter det... I alla fall Tack för en underbar födelsedag Karin, du är bästast.

Jag älskar livet!

Sitter och degar på Sturup

Jepp, har suttit här nu på flygplatsen i ett par timmar, 24min kvar till avgång (i skrivande stund) och hade jag inte fått kapa Karins dator så hade de här timmarna tagit avsevärt mycket längre tid.

Ska till sthlm över helgen, grilla med svärpäronen och träffa massa roligt folk. Skön avkoppling efter de senaste dagarnas emotionella kaos. Fan, jag har fått jobb, paniken och glädjen har gått om vart annat. Jag kommer att klara det här galant dock. Har aldrig kännt mig så säker på en uppgift förut. Jag kommer lära ut det jag gillar att göra, stort. Men med stora kunskaper kommer stort ansvar eller hure nu var Ben Parker sa till Peter Parker (aka Spindelmannen)

Nu ska jag packa ihop allt och sen ställa mig och se fräsig ut i väntan på att planen taxar in.

Pöss och kram till er alla, och ni kan från och med nu kalla mig Magister Böte

Jag har fått jobb

Ja trot eller ej, men så äre, jag har fått jobb. Kommer att jobba som gymnasielärare i programmen Photoshop, Illustrator, Indesign osv osv, hela adobepaketet helt enkelt. Känns helt galet, jag ska börja jobba, som lärare dessutom. Kommer bli kickass det här. Från och med den 10e augusti så kan ni kalla mig Magister Böte ;) haha

Jag ska på Arbetsintervju

Jepp ska på intervju, är en lärartjänst på en gymnasieskola som gäller programmen i Adobes Creative suit, typ photoshop, illustrator osv osv.
Känns lite pirrigt, men lite tryggare än vad jag kände innan de tidigare intervjuer jag har varit på, vet inte varför, känner mig bara säkrare på mig själv nu. Jag har nog Karin att tacka det för.

Spelat en massa pangpangspel idag, har lite ångest nästan...men bara nästan.

Lite tankar som går efter DiLevas sätt:
Livet är som ett garnnystan, det har en början och ett slut, det kan bli knutar på nystanet, men dom kan man reda ut. Hjälp alla att reda ut deras nystan

RSS 2.0