Att vi har monarki

Jadu, nu har vi ju monarki, att vi år 2010 har en kung i ett modernt land som Sverige är lite tragiskt tycker jag. Borde vi inte avskaffa kommunstyrelse och helt enkelt ha adel som styr? Eller varför inte en byaäldste, och när vi ändå är på g så byter vi ut den allmänna sjukvården mot en lokal medicinman.
Sveriges monarki har ingen makt, och ingen inom den svenska kungafamiljen får uttala sig politiskt.

Okej att det här bröllopet bara kostar mig 17kronor eller vad det nu är, men kan man gå ur Svenska Kyrkan, varför kan man då inte gå ur monarkin?

Som ni kanske märker så är jag inte vad man skulle kunna kalla rojalist.

Jag kommer bli en bitter gammal gubbe

Att göra en höna av en fjäder

När Åsa Ögren skriver:

'Käre Gud, i år tog du ifrån mig min favoskådis Patrick Swayze. Du tog ifrån mig min favorhårdrockare Dio. Du tog ifrån mig min favosångare Michael Jackson. Så nu vill jag bara att Du ska veta att min favoritpolitiker är Fredrik Reinfeldt... AMEN'.

Så skriver hon det nog med en stor nypa humor som tanke. Kommentarerna haglar på VK (läs här) om att hon borde avgå. För i helvette, kan inte folk ta ett skämt, de jämför också det här uttalandet med morden på Palme och Lindh. Snacka om att folk gör en höna av en fjäder.

Visst det kanske inte var en strålande PR-strategi att använda svart humor men för fan folk skärp er.

Man måste väl kunna skämta?
Åsa gav svar på tal

Fotograf

Kanske man ska börja jobba som det, det gick ju bra igår på Simon och Helenas bröllop. Väldans trevligt hade vi där också :) Tack för en trevlig dag Simon och Helena

Saknad

Sitter och äter frukost, dricker lite kaffe...och gråter. Tittar på bilder som Karin tog på Lova igår då jag inte var hemma. Fy Fan vad jag missar saker.

Allmänt

Först och främst, förlåt för att det blev ett par dagar av fulhet här på bloggen.
Ordningen är återställd och snyggheten är tillbaka i ny tappning.

Annars då, jo jobbet går på för fult. Känner mig mer och mer hemma med att jobba i butik. Börjar få koll på sortimentet och kan nu faktist hjälpa kunderna med det mesta. Ja utom bilstolar, denna djungel är för djup ännu.
Att hoppa mellan två olika butiker kan vara lite påfrestande ibland också. När jag svara i telefon får kunden de första gångerna på dagen höra Babyproffsen Söderkungsholmsmalmen det är Andreas. Inte lätt alla gånger, men samtidigt skönt att ha koll på lagerstatus.

Livet som pappa börjar falla på plats också. Jag kan utan större problem ta hand om henne ensam, det är klart att jag inte har samma koll på sånt som hennes vanor eller sovrutiner som Karin har då hon är med henne mer. Men jag gör mitt bästa och vill inget hellre än att min lilla ängel ska ha det bra. Fan hon är tre månader nu, Galet.

Saknar mina tjejer lite knäppt mycket om dagarna. Blir rörd av se Lova sätta ihop fötterna och bli en liten boll. Sötsork liksom!
Nu åter till det underbara livet. Kram

RSS 2.0