Flytt

I helgen ska vi flytta in i vår lägenhet i Märsta, men bara våra saker inte oss själva. Möblerna ska flytta in i förhand och ta hand om lägenheten medans våra nya hyresgäster bor där.

Bebismagen på Karin blir bara större och det känns helt magiskt att se utvecklingen och känna sparkarna. Jag längtar så tills februari då bebis kommer. Jag vill verkligen bli pappa, och bli en bra pappa.

Har lov nu, känns konstigt, är inte jag lite för gammal för lov?
Tydligen inte, men det är inte så mkt till lov, jag söker jobb för fullt. Är dock skönt att se att jag inte missar något på TV om dagarna, fy fan vilken skit det är haha.

En dålig natt

Igår när jag kom hem var jag ett monster, ett trötthetsmonster. Min älskade sambo lagade mat och fixade, jag låg som en sackosäck i sängen och bara var. Har ingen aning varför jag var så. Slocknade i alla fall vid niosnåret. Vaknade senare och var otrevlig och hemsk. Vafan äre för fel på mig tänker jag under tiden. Men eftersom jag är otrevlig och hemsk så skiter jag i det. Vaknar ca en halvtimma innan väckaren ringer (05.45) och har ångest över hur otrevlig jag varit. Vill be om ursäkt till min älskling med en gång men jag vill inte väcka henne. Känner skam över att jag var så hemsk.Ikväll när hon kommer hem från sitt dubbelpass så ska hon fan få veta att jag älskar henne!

Vattenkammat skinhead med stora ord

Jag läser Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet och undrar hur människan är funtad, har han belägg för alla dessa saker han skriver. Att muslimska män är överrepresenterade som våldtäktsmän och att 37procent av muslimska män i Storbritannien är för avrättning av människor som konverterar från islam. Var finns dessa undersökningar, visa mig de undersklningarna så ska jag bli tyst.

När jag läser hans artikel känner jag hans rädsla för det okända nästan grabba tag i mig, varför så rädd Jimmie. Jag undrar hur många muslimer som han ansikte mot ansikte har pratat med. Hur många han har respekterat och lyssnat till.

Han skriver i sin artikel
"Islam har ingen motsvarighet till Nya testamentet och inget allmänmänskligt kärleksbudskap."

Vafan äre för bullshit, har han läst koranen?
Som muslim är du skyldig att hjälpa dom som har det sämre ställt än dig själv, även de som inte tror på Allah.

Jag är kristen och det hymlar jag itne med, jag vill inte att någon dömmer mig för min tro så varför ska jag dömma andra för min tro. Med Jimmies helylleutstrålning så gissar jag på att han också är kristen och ska därefter leva efter den gyllene regeln "Behandla andra som du själv vill bli behandlad."

Gör han det? inte enligt min mening.

Han drar en hel religion över en kam när han behandlar ämnet islamisering (vilket jag gissar är ett påhittat ord)

"Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."

Då undrar jag, vad såg han som hotet - Tyskarna eller.....Judarna?

Skippa vattenkammningen och raka av dig håret så vi ser vem du egentligen är.

Jag är glad att alla drar i nödbromsen och reagerar på detta.

Paranoia och annat sånt

Det här med vaccinet alltså...

Jag känner såhär, det är dumt att chansa då min sambo är gravid så vi kör på vaccinet, tror inte att vaccinet är till för att döda befolkningen och det skadar inte att ta det. Vi kan dra paranoian ännu längre och tänka att det är staten som implanterar små chip för att hålla koll på oss, eller ännu bättre det är de stora företagen som vill kunna hålla koll på våra köpvanor genom biologiska marknadsundersökningar osv osv osv.


Kort och gott, ni som är paranoida och tror att storebror är ute efter dig...ta inte vaccinet och bli sjuka.

Ni som inte är paranoida och känner att jag chansar och utnyttjar statens hjälp även om den kanske inte fungerar. Grattis ni kanske slipper att bli sjuka.

Kort och gott, gör som ni känner.
Jag vågar inte chansa iaf.

Helg

Det är skönt med helg, det hela började med lite fest med kollegorna med god mat och trevligt sällskap, riktigt kul. Men sen när jag kom hem så var lägenheten tom, ingen Karin, hon är just nu i Stockholm för att träffa sin familj och göra lite annat.

Lördagen började med att jag vaknade halv nio...bakis haha. Det var länge sedan något sånt hände haha. Sen blev det städa och handla lite käk. Mötte upp Kopp på stan vid nio sen blev det springa runt i ett regnruskigt Malmö. Hösten är fan här nu, blåser och jävlar sig ;) Jag och Kopp hamnade iaf på en pub där vi tog ett par öl innan vi rörde oss hemmåt. Stannade på kjell & Company, köpte ett trådlöst tangentbord. Fan va crap det finns att handla, tog 45min sen lämnade jag igen skiten.

Efter allt runtspringande så blev det matlagning, blev helt sjukt goda hamburgare med vitlök och annat mums i. Sen kom matkoman...och tv-tittandet. Blev en soft  eftermaten whisky och en god kopp kaffe.

Idag äre lite städ och tvätt som blir av...och tittande på ett gäng serier.

RSS 2.0