Tungt

I dag så känns varje steg, varje andetag, varje suck tung. Mår inge bra alls, har hänt mkt runtikring mig på sistone och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om allt. Har suttit och funderat över allt möjligt idag. En vad ska jag göra dag helt enkelt. Har haft mkt på hjärnan som sagt, vad det varit hör inte hit. det viktiga är att det börjar reda ut sig i det lilla jag kallar huvud.

Livscoach finns det i USA, ska man införa sånt i Sverige, nej det tycker jag inte. Men det är skönt att släppa ut alla sina tankar för npågon och sedan se om dom kan hjälpa mig hålla koll på vad jag tycker känner. Det är jobbigt som fan att komma på sånt själv, men det är just vad jag håller på med nu.

Att koppla samman alla tankar man har när man tänker på mitt sätt är ungefär som att sortera ut varenda individuell kvist i ett skatbo, det tar tid och precision. Att ha minst fyra tankar i huvudet samtidigt gör livet till en pärs, kanske man ska pröva lite knark för att reda ut allt? Nej för fan det går inte, knark är bajs.

Hjärtat har alltid varit det som styrt mig, mina känslor har övertaget mot min logiska sida. Kan man inte få bli känslokall ibland och bara skita i allt vad känslor heter? Kanske knark kan funka där också. Nej Andreas knark är bajs!

Vad handlar då det här blogginlägget om då, ja att det är mkt just nu kan väl lugnt säga.

RSS 2.0