Rakat mig

Yep, rakningen är genomförd, ja iaf den inledande trimmningen. Hade inte rakat mig ordentligt på ungefär en månad, men nu börjar det bli dags att åka upp till Mia snart och då måste jag vara "snygg" igen, snygg är en relativ term för mig ;P
Ska som sagt åka upp till Mia snart, fan vad jag längtar, ska bli så skönt att få vakna med henne och bara se henne varje dag :).

För övrigt så hade jag planerat att ta ett före och efter foto på rakningen, men det får väl bli nästa gång.

3-0 till Arsenal mot Newcastle...en bra kväll :)

Tankar

Många tankar, många önskemål. Vill ha ett jobb och jag söker febrilt efter ett, men samtidigt så är jag nog för petig i vad jag vill jobba med. Jag ska bara ta vad som helst för att få in pengar, är så fruktansvärt less på att behöva låna pengar för att äta....
Kan inte gå till a-kassan för jag har inte jobbat tillräckligt, kan inte gå till soc....för jag klarar helt enkelt inte av att leva på staten igen....jag kan bara inte.
Går runt om dagarna och känner mig totalt värdelös, peppen att söka jobb finns där med hjälp av vänner och familj men förtroendet för mig själv att jag kan få jobbet är lika med noll. Jag vet att jag är duktig på det jag gör men samtidigt känns det som att jag inte är tillräckligt bra, som att jag aldrig räcker till. Jag är rädd för att detta kommer att synas allt för väl när jag kommer på en arbetsintervju (om jag nu någonsin får komma på en till...). Jag tror att behandlingen jag fick efter den senaste arbetsintervjun gjorde att allt förtroende blåste iväg tillsammans med det jobberbjudandet. Och det gäller inte bara inom jobbsökandet, känner mig osäker på alla fronter
Många säger att det inte är svårt att hitta ett jobb, men det är det...
Jag vill jobba inom det som jag kämpat för att få jobba med, det som jag velat göra sedan jag var liten....Ta betalt för att sitta och rita. 
Jag måste bara lära mig att ta ett nej utan att bryta ihop, att fortsätta kämpa, jag är inte bäst, jag behöver hitta ngn som kan ge mig ett jobb så att jag blir bäst.

Nu fick jag ännu mer bevis

Världen kommer verkligen att gå under snart, om ni inte trodde det efter bilden jag lade upp tidigare så kanske den här länken jag fick av en polare kan få er att tro ngt annat.
http://failblog.org/

Människans dumhet kommer aldrig sluta överraska mig

Man börjar ju undra



Är folk verkligen såhär dumma?

Jag bara måste

Jag måste lägga upp en bild gjord utav min absoluta favoritkonstnär Derek Hess.
En man som inspirerar mig något så fruktansvärt.
Jag såg honom för första gången på LA Ink och efter det är jag förälskad i hans alster.

Kolla in vad han har gjort på www.derekhess.com



Närmaste jag har kommit hans stil är denna

Låt oss se nu

Har inte skrivit på år och dar här känns det som, okej det är lite mindre än år, men ett par dar iaf. Uppdatering i vad som händer mitt liv......söker jobb och lånar pengar av min kusin för att överleva....var tog livet som fräsig designer vägen. Valde jag fel som gick i Piteå istället för att lägga krutet på att komma in på ngn av de "finare" skolorna...vem vet....kanske?

Det som ligger på bordet just nu är:
  • Söka jobb
    Jag söker i stort sett vilket jobb som helst just nu, okej jag är petig och jag är lat, men jag vill inte att jag ska ta vilket jobb som helst bara för att tre år inse att jag är fast i det jobbet för jag behöver inkomsten och har rotat mig någonstans. Så därför vill jag få ett jobb inom det område jag är utbildad inom. Låter det fel? Kanske det gör för vissa men det är så jag ser det. Ska iaf gå emot mina egna tankar om problemet och ska hitta ett jobb som ger mig pengar till räkningar och mat...

  • Starta firma med Mikko
    Kanske det mest intressanta just nu, det enda jag är orolig över är...Var fan ska vi få jobben ifrån, hur ska vi profilera oss och räcker det med ett fräsigt namn på firman för att få de jobb man vill ha....nej det kommer krävas flera års arbete av att bygga upp firmans varumärke innan vi kommer kunna få möjligheten att bygga upp andras varumärken. Det känns som något som skulle kunna vara intressant om inte riskerna hade varit så stora
.
  • Plugga lite mera
    Också ett väldigt intressant val, men kanske mest för att om jag gör det så kan jag läsa i Piteå och få vara med Mia, jag saknar henne helt galet mycket och känner verkligen varje dag, timma minut hur jobbigt det är att vara ifrån henne. Ett sidospår till detta skulle vara att hitta ett jobb i Piteå, men vad händer då när hon är färdig efter Julen och vill tillbaka till södra Sverige, ska jag sluta jobbet och följa med och börja om då.

Kort sagt, livet ger en tid att tänka då man är arbetslös, jag har många lösryckta frågor som jag inte tänkt färdigt på och jag vet inte om alla dessa frågor går att svara på. Tankarna om att hitta ett jobb ger mig ont i magen, tankar om avståndet mellan mig och Mia ger mig mardrömmar och tankar om pengar.....ja dom strör bara salt i såren.

Ahja, nog för detta inlägg, funderar för övrigt att starta en blogg som jag faktist ska skriva i, ngt i stil med "En arbetslös dagbok" vad tycker ni?

RSS 2.0