Roadtrip

I morgon bär det av :) då ska vi ut i Sveriges långa land för att träffa massa folk och semestra lite. Nästan lite som "Vi hade i alla fall tur med vädret" men med GPS så klarar vi oss nog utan dispyter om var vi ska. Vi åker mot Stockholm i morgon för att hänga lite med Karins familj och den 16e rör vi oss norrut mot Umeå. Så om någon vill hänga i hufvudstaden mellan lördag och nästa torsdag så hör av er. Detsamma gäller er i Umeå som vill hänga fast då mellan den 16e och frammåt typ en vecka.

Ska bli gött att semestra med Karin :) Jag ser fram emot det

Städat skrivbordet

Har städat lite ;)

Testroadtrip

Jepp idag testade vi GPS:en som Karin har köpt och jag har valt ;)
En liten kul sak som ger Karins bil en röst, Märta heter bilen för övrigt. Eftersom GPS:en heter Garmin nüvi hade jag hopppats på tyskt uttal men tji fick jag, tänk er en Hitler som skriker ut "OM TSVÅHONDRA METER SCHVÄNG VÄNSTER!!! ACHTUNG!!!!"
Hade varit sparkstjärt, idag eller nej rättare sagt igår så kom jag fram till, eller var det inatt? ahja skitsamma, jag kom fram till att jag har aldrig varit så lycklig som jag är just nu. Jag har mycket att tacka Karin för detta, men även skåneland, jag menar en månad efter jag hade flyttat hit så hade jag jobb! Galet.

Konstigt inlägg det här ahja, glad är jag i alla fall. (Och jag hoppas att det finns en plugin till gps:en med tysksvensk röst, det finns trots allt så att bilen representeras av en monster truck)

RSS 2.0